Back to Blog

Cum doarme puiul tău Contează! Oboseala dăunează dezvoltării!

întârzieri în dezvoltare Aug 30, 2024

 

 

 


Mămici dragi,

Pentru că e luna vacanței, haideți să vorbim azi despre subiectul cel mai puțin valorizat când vine vorba de limbajul și recuperarea copiilor voștri: SOMNUL!

Multe mămici îmi spun în coordonare,  la prima evaluare:

  • Nu mă interesează somnul, mă interesează sa vorbeasca!

Așa este, obiectivul nostru măreț este dezvoltarea limbajului copilului, dar copilul obosit nu poate fi atent și nu poate învăța, nici reține ce-l înveți!

Oricât de bine ai invăța tu tu tehnicile de predare din cursul Cum predai limbajul și comunicarea la nivel începător?  , mami dragă, oboseala îi blochează puiului tău atenția și concentrarea! 

Dacă vrei ca puiul tău să vorbească, mami, lucrează consecvent pe partea de somn, în paralel cu metodele din cursurile Magia jocului 

și Cum predai limbajul si comunicarea la nivel incepator? 

Îți reamintesc că Magia Jocului este pentru copiii cu vârsta de 2,5 ani, dacă vrei să-i ajuți să învețe PRIN JOC tot ce trebuie sa știe până la 2,5 ani.

Dacă puiul tău are peste 2,5 ani, pt a-i preda toate abilitățile non verbale și verbale, ai nevoie de metodele din cursul Cum predai limbajul si comunicarea la nivel incepator? 

La copilul de peste 2,5 ani, cursul MAGIA JOCULUI 

 te învață cum sa-l înveți sa se joace singur și împreună cu ceilalți. 

Dar dacă puiul tău nu doarme bine nopțile, trebuie să rezolvi această problemă urgent!
 
Căci altfel… expunerea lui la Copii, medii și oameni noi îl va frustra, speria, obosi și mai tare și automat îi va crește comportamentele nesănătoase ca: autostimulările, lovitul, țipatul, trântitul pe jos, mușcătul, refuzul de a coopera, etc.

Și încă ceva, mami, ce mă întreabă mulți părinți: Cursul “Ajută-l să doarmă!”  (pe care-l aveți cadou în cadrul cursului Cum să ai un copil liniștit în doar 4 săptămâni?”  nu e numai pentru copiii cu grave probleme de somn!

E pt orice copil fără Diagnostic, care are nevoie de o “structură” pt un somn odihnitor!

Poți achiziționa Cursul “Ajută-l să doarmă!” și separat, de AICI

Te binecuvântez și-ți doresc o vacanță în care să decizi pt puiul tău!